Landstingsavtal

Urologspecialisterna Södra Stockholm, och dess förgångare i samma lokaler, har haft vårdavtal med Stockholms läns landsting sedan 1993. Genom det nya fria vårdvalet inom urologi, får Urologspecialisterna Södra Stockholm i huvudsak ersättning från landstinget, för de patienterna som vi utreder och behandlar.

Du som patient betalar i och med vårat vårdvalsavtal endast samma patientavgift du skulle ha betalat på vårdcentralen eller på sjukhuset. Högkostnadsgränsen är också densamma för all sjukvård i Sverige, och frikortet du får efter att högkostnadsbeloppet är uppnått även för vård på andra platser, gäller självklart sedan även hos oss.

Som privata vårdgivare är vi bl a en del av den skattefinansierade vården och har alltså även skyldigheter, i det att vi måste följa de omfattande regler som landstinget ställt upp för vård inom det fria vårdvalet.

Populärt innehåll

Urologspecialisterna

Urologspecialisterna i Södra Stockholm

Storholmsgatan 3, 127 48 Skärholmen
(Klicka kartan nedan för detaljer)

Fritt vårdval Urologi map-small

Kontakt

Tel. 08-556 466 70

E-post. info@urologspecialisterna.se

Urologspecialisterna Södra Stockholm är en urologisk landstingsansluten vårdvalsklinik inom alla urologiska specialist kompetensområden, dvs Urologisk specialistmottagning, Urologisk operationsavdelning och Uroterapeutisk mottagning med möjlighet till Urodynamisk utredning av alla former av vattenkastningsbesvär.

 

Uropraxis AB, Storholmsgatan 3, 127 48 Skärholmen | Sitemap


Räkna ut vad din sjukfrånvaro kostar

ca 0 kr

Denna kalkyl räknar på en arbetsgivaravgift på 31,42%, semesterlön 12% och OH-kostnader på 20%.
Besök försäkringskassans hemsida för en djupare kalkyl.